Fantastische Familiedag


-advertentiepositie-



Fantastische Familiedag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 18 september 2016 organiseren wij een fantastische familiedag !!!

Wat is er te doen op deze dag?
- De dag start met een wandeling rond het Donkmeer ! Waar iedereen kan genieten van de fantastische omgeving. De route is aangepast zodat mensen met buggy's of rolstoelen deze perfect kunnen meedoen.

Spaghettifestijn.
-Dankzij feestzalen Zevensterre mogen wij u overheerlijke spaghetti aanbieden terwijl uw kinderen onder toezicht kunnen spelen in ons kinderdorp !

Kinderdorp.
-Welk kind droomt nu niet van een ontmoeting met zijn grootste idool? De hele dag zijn er imitatoren van ; Frozen (Elsa en Anna), Kaatje, Spiderman, Darth Vader, Batman, Bumba en Clown Fanny. Ondertussen kunnen de kinderen onder ons toezicht ravotten in het kinderdorp (zowel buiten als binnen) Er gaan maar liefst 6 springkastelen/parcours aanwezig zijn. Een plezier voor jong en oud! Binnen is een hele zaal klaargemaakt met verschillende volksspelen die zowel bij jong als oud in de smaak zullen vallen. Kinderen hebben de mogelijkheid om geschminkt te worden in hun favoriete helden, of om een glittertattoo te plaatsen.

Optredens
-Na het eten kunnen jullie genieten van onze fantastische optredens met als hoogtepunt de enige echte Soul Brothers die jullie misschien op de Waterfeesten ook al aan het werk zagen! Zij slagen er met hun performance altijd in om de hele zaal warm te krijgen voor een feestje.

- Tussendoor blijft het mogelijk te genieten van een heerlijk ijsje, pannenkoeken, snoepjes, cake, taart of chips.

Opbrengst van deze dag.
- De opbrengst van deze dag gaat naar Thor. Misschien kennen jullie hem al, hij mocht dankzij veel media-aandacht meer dan 7.000 wenskaartjes ontvangen voor zijn verjaardag. Thor is geboren met een genetische hersenafwijking. Tot nu toe is hij de enige met dit gen. Hierdoor zal Thor mentaal en fysiek altijd 1,5 jaar blijven. Ook heeft dit kereltje problemen met slikken, zware epileptische aanvallen en kan hij zeer moeizaam lopen. Omdat Thor nood heeft aan aangepast materiaal en om de medische kost een beetje te drukken organiseren we dit Benefiet ! We zouden voor Thor na deze dag graag een pino-fiets kunnen kopen! Zodat hij ondanks zijn zware motorische problemen toch kan genieten van een fietstocht met zijn familie.

Meer info of kaarten kopen.
- Meer info kan u vinden op onze website : www.benefiet-thor.be, waar u ook meer info vindt over verkooppunten of waar u de kaarten kan bestellen.

 Bezoek www.benefiet-thor.be

Fantastische Familiedag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.