Rondleiding door Jasper Krabbé en Nina Folkersma


-advertentiepositie-



Rondleiding door Jasper Krabbé en Nina Folkersma

» Let op: deze activiteit is voorbij «

"Ik denk vaak aan mijn eigen eindigheid. Dan denk ik dat ik nog meer schilderijen moet maken. Na de dood is er niets. Behalve die kunstwerken.” Jasper Krabbé

Zaterdag 27 augustus gidsen kunstenaar Jasper Krabbé en curator Nina Folkersma om 11.00 en 13.00 uur bezoekers door de tentoonstelling Once in a Lifetime en bespreken de (levens)vragen die de kunstwerken oproepen.

Over Once in a Lifetime
Er zijn talloze manieren om naar de tijdelijkheid van ons leven te kijken. Bijvoorbeeld vanuit het humanisme of vanuit de kunst. Deze komen samen in de tentoonstelling Once in a Lifetime, een samenwerking tussen de Oude Kerk en het Humanistisch Verbond. Once in a Lifetime stelt de bezoeker in staat om na te denken over de eindigheid van het leven. Omgaan met onze eigen sterfelijkheid is allerminst gemakkelijk, tegelijkertijd is het besef van eindigheid ook een voorrecht en een bron van kracht.

Meer informatie en tickets
Op de website www.onceinalifetime.nu meer informatie over de tentoonstelling en het publieksprogramma. Tickets via de Oude Kerk. Deelname aan een wandelgesprek kost niks meer dan regulier tentoonstellingsbezoek (€10,-). Kortingen zijn toepasbaar. Voor leden van het Humanistisch Verbond €5,-. Gratis met museumkaart.

Foto: Muntean/Rosenblum, The Twilight of our Heart (2016)

 Bezoek www.onceinalifetime.nu

Rondleiding door Jasper Krabbé en Nina Folkersma
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.