1

Stichting Beeldend Berghem




Stichting Beeldend Berghem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

van 27 augustus t/m 9 oktober

exposeert de kunstenaarsgroep van Stichting Beeldend Berghem in het Raadhuis van Ravenstein, voor het eerst buiten haar dorpsgrenzen.

Onder de titel is werk van 20 amateurkunstenaars in diverse disciplines te bewonderen, zoals schilderijen, tekeningen, keramiek en beeldhouwkunst. Zij vinden het belangrijk om ook buiten Berghem actief te zijn en hebben daarom in het verleden ook kunstenaars van buitenaf uitgenodigd met hen mee te doen. Op deze wijze ontstaan nieuwe initiatieven om kunst te laten zien aan een breed publiek.

Stichting Beeldend Berghem is in 2008 opgericht met als doelstelling het ondersteunen en onder de aandacht brengen van kunst en cultuur in Berghem. Elke twee jaar organiseren zij een eigen expositie of atelierroute, zoals vorig jaar de succesvolle expositie Art in t Bos in het vernieuwde Hoessenbosch Openluchttheater in Berghem. Daarnaast ondernemen zij als kunstenaarsgroep met elkaar creatieve activiteiten. Zoals het presenteren en bespreken van elkaars kunst, een workshop keramiek of bloemschikken onderling of een bezoek aan een expositie of museum. Voor dorpshuis de Berchplaets in Berghem maakten ze in 2013 gezamenlijk een schilderij compositie.
Info: www.cultuurravenstein.nl

Openingstijden: aug/sept di t/m za van 10-16.30u, okt alleen za/zo van 12-16u.

 Bezoek www.cultuur-ravenstein.nl

Stichting Beeldend Berghem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.