1

BeSouk Delfshaven




BeSouk Delfshaven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 3 september verandert Park 1943 (tegenover het Visserijplein) voor de tweede keer in de oase van BeSouk. Livemuziek, kamelen, kinderactiviteiten en heerlijk eten: alles komt samen in een gratis toegankelijk festival van 12:00 tot 21:00 uur. Voor iedereen die in Bospolder-Tussendijken woont, of de wijk beter wil leren kennen. Een nieuw onderdeel is de Soepproeverij. Alle wijkbewoners zijn uitgenodigd om aan één enorme tafel aan te schuiven en mee te denken over de smaak van Delfshaven. De beste soep uit de wijk wint.

Inspiratie uit alle windstreken

BeSouk Delfshaven wil samen de wijk vieren. Het festival omarmt de diversiteit aan culturen in de buurt en wil stimuleren dat bewoners elkaar beter leren kennen. Samen koken en eten is volgens BeSouk, net als theater en muziek, een manier om verhalen te vertellen en cultuur te delen.

Programma

De hele dag, van 12:00 tot 21:00 uur, is er een gratis toegankelijk programma in het park. Zo kun je op de foto met echte kamelen, livemuziek luisteren en struinen langs de kraampjes. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, bijvoorbeeld de workshops van Makerspace de Bouwkeet, knutselen met Punt Vijf, muziek maken met Bennie Semil en sport en spel met TOS.

Nieuw: de Soepproeverij

Nieuw aan deze editie is een feestelijke lunch, waarbij wijkbewoners mogen aanschuiven aan een enorme tafel. Zij krijgen dan soep van ondernemers uit de buurt voorgeschoteld en praten mee over de smaak van Delfshaven. Wie zeker wil zijn van een plekje kan zich gratis opgeven door te mailen naar: besouk@stichtingdeloodsen.nl.

 Bezoek besoukdelfshaven.stichtingdeloodsen.nl

BeSouk Delfshaven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.