Outdoor Madness


-advertentiepositie-



Outdoor Madness

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Te gekke activiteiten voor jong en oud
De instructeurs van Outdoor Valley staan klaar om je kennis te laten maken met vele outdoor activiteiten. Van boogschieten en kanoën tot klimmen en survivallen. Het populaire lasergamen is ook onderdeel van het programma. Net als zo’n 25 andere activiteiten. De kleinsten vermaken zich in het kinderdorp met o.a.: springen op het springkussen, schminken en marshmallows roosteren of kanovaren en boogschieten met mamma of pappa.

Maak kennis met Outdoor Fitness
Vanaf 18 jaar kan je kennismaken met de buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele instructeurs geven de hele dag meerdere lessen. Denk aan survivalbootcamp, outdoor spinnen, obstacle training, kajakfitness, kettlebell en outdoor yoga.

Meer uitdaging nodig?
Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben, zijn er verschillende wedstrijden. Ga de strijd aan bij de survivalrun, zoek het water op met de kajak- en SUP-wedstrijd of werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun wedstrijd. De mountainbikewedstrijd is onderdeel van de MTBcupZH en wordt georganiseerd in samenwerking met mountainbikeclub Dirty Hill. De trailrun wordt verzorgd door Roparun Team Geen Getrut en Run2Day.

Liever shoppen?
Dat kan ook tijdens de Outdoor Madness Sample Sale. Je vindt hier de beste kleding en accessoires voor al je outdoor activiteiten tegen de laagste prijzen.

 Bezoek www.outdoormadness.nl

Outdoor Madness
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.