1

Schilderworkshops op werelderfgoed




Schilderworkshops op werelderfgoed

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het weekend van 10 en 11 september is het Werelderfgoedweekend, met het thema Wind & Water. Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de Stelling van Amsterdam, waar Forteiland Pampus het bezoekerscentrum van is, werd uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed, en daar zijn we nog altijd heel trots op en blij mee. Tijdens dit weekend, dat deel uitmaakt van Cultuurfestival Forte, zijn er daarom verschillende extra activiteiten om het eiland op een anders-dan-andere manier te beleven.

Antoinette van Herpen van Atelier ‘Kunstkamer in de Vesting’ geeft op zaterdag 10 september en zondag 11 september workshops Hollandse luchten schilderen voor volwassenen en kinderen. Heerlijk schilderen met het wijde uitzicht over het IJmeer! Reserveren kan nu al via mail de naar activiteiten@pampus.nl. De kosten (€ 25,- per persoon, inclusief materialen), kunnen worden voldaan op de dag zelf in de shop van Pampus. Na reservering ontvangt u meer informatie over tijden.

De gidsen van Pampus geven, naast de reguliere gratis rondleidingen door het fort, themarondleidingen over de ‘tentoonStelling’, de openlucht foto-expositie met 40 luchtfoto’s van René Ros en Otto Bodemeijer van alle forten in de Stelling van Amsterdam. Ook zijn er (gratis) knutselactiviteiten voor kinderen rondom het thema Wind & Water!

Meer informatie over Kunstkamer in de Vesting? Kijk hier!

 Bezoek www.pampus.nl

Schilderworkshops op werelderfgoed
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.