1

My Name is: WOMAN


-advertentiepositie-



My Name is: WOMAN

» Let op: deze activiteit is voorbij «

ARTax Music presenteert ‘My Name is: WOMAN’, een ‘slice-of-life’ cabaret voorstelling door Violetta Lazin en Gianmaria Griglio. De voorstelling gaat op 6, 7, 9 en 10 september in première tijdens het toonaangevende Amsterdam Fringe Festival. In een minimalistische setting met niet meer dan een barkruk, wat geprojecteerde dia’s en Gianmaria Griglio als eenmansorkest achter de piano, vertelt Violetta Lazin haar eigen persoonlijke verhaal van een nooit erkende vluchteling waarin verlies een grote rol speelt.

Tijdens ‘My Name is: WOMAN’ neemt Violetta Lazin het publiek mee op een muzikale en emotionele reis van anti-Milosevic protesten in Belgrado naar IND-kantoren, de klaslokalen, rokerige cafés, ziekenhuizen en wereldpremières als operadiva. Het verhaal ontvouwt zich door middel van woorden en verschillende muziekstijlen: opera, chanson, flamenco, Servische (volks)muziek en musical.

“’My Name is: WOMAN’ laat de andere kant van de munt zien: het weergeeft de obstakels die vluchtelingen moeten overwinnen, die nog uitdagender worden gemaakt door nieuwe talen en culturen. Eenmaal de tijd en gelegenheid gegeven, worden ze een waardevolle aanwinst voor de nieuwe maatschappij waarin ze leven, trots op hun nieuwe land en klaar om dit land trots te maken op hen. In deze context pleiten we voor liefde, vrede en eenheid, door middel van gesproken en gezongen woorden in verschillende muziekgenres. Dit maakt de show aantrekkelijker voor een breder publiek: van klassieke muziekliefhebbers tot aan musical- en chansonliefhebbers,” vertelt uitvoerend en artistiek directeur Violetta Lazin over show.

Na Amsterdam Fringe Festival vindt ‘My Name is: WOMAN’ haar doorgang op 12, 17 en 25 november in Het Nutshuis, te Den Haag en op 20 januari 2017 in Theater de Wegwijzer, te Nieuw- en Sint Joosland.

 Bezoek www.artaxmusic.com

My Name is: WOMAN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.