Druiventocht naar het Westland, per schip en bus.




Druiventocht naar het Westland, per schip en bus.

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 1 oktober vaart de Pakschuit Nooitgedacht vanaf Delft met gasten naar de druivenkwekerij Sonnehoeck in Kwintsheul. Koffie, thee en drankjes zijn aan boord. De aankomst bij Sonnehoeck is een stap terug in de tijd: u waant zich in de negentiende eeuw. Na koffie of thee, lunch en een uitgebreide rondleiding met druivenproeverij worden de gasten per antieke bus van het Haags Bus Museum weer terug gebracht naar Delft.

De tocht kan ook andersom worden gemaakt: ’s ochtends stapt u in Delft in de antieke bus die u naar de druivenkwekerij Sonnehoeck brengt.
De Pakschuit Nooitgedacht heeft de status van Varend Monument en is één van de 3 schepen in Nederland met een nog werkende petroleummotor. Zowel het schip als de motor zijn gebouwd in 1904. De bijzondere motor is het hart van het schip en is een genot om te bekijken en te beluisteren.
De Stichting Haags Bus Museum werd opgericht in 1979 en stelt zich ten doel “het opsporen, aankopen, restaureren en rijdend op de weg brengen en houden van de voor de geschiedenis van het openbaar vervoer in de Haagse regio belangwekkend autobusmaterieel”.
Voor deze 2 speciale dagarrangementen, inclusief koffie, thee, lunch en rondleiding kunnen maximaal 12 personen per tocht inschrijven via de website https://pakschuitnooitgedacht.nl onder “vaartochten”. De kosten bedragen € 37,50 per persoon all-in en de inschrijving sluit op 29 september.

 Bezoek pakschuitnooitgedacht.nl

Druiventocht naar het Westland, per schip en bus.
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.