1

Lustrum tentoonstelling 85 jaar NOV




Lustrum tentoonstelling 85 jaar NOV

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dit jaar bestaat de Nederlandse Orchideeen Vereniging 85 jaar en dit willen wij vieren met een prachtige tentoonstelling in de Botanische Tuin aan de Budapestlaan op de Uithof.
Vrijdag 30 september 2016 wordt de tentoonstelling geopend door burgemeester Jan van Zanen met de doop van een nieuwe orchidee. Zondagmiddag 2 oktober 2016 om 16.30 uur sluit de tentoonstelling.
De naam voor de nieuwe orchidee mag ik op dit moment nog niet vertellen, de burgemeester van Utrecht gaat deze bekend maken. We zullen de nieuwe orchideeen in het jubileumweekend gaan verkopen en de opbrengst komt ten goede aan een Utrechts project.
Het Wellant college uit Houten zullen deze dagen met enkele leerlingen van de afdeling bloemschikken kunstzinnige werkstukken maken met orchideeën en workshops verzorgen voor kinderen - bloemschikken.
Bovendien komen er diverse Nederlandse en buitenlandse kwekers hun orchideeën showen en verkopen.
Ook zullen er die dagen diverse lezingen worden gegeven o a door Rogier van Vugt en Barbara Gravendeel, twee bekende deskundigen in de orchideeënwereld en er zijn lezingen op zaterdag en zondag verzorgd door enthousiaste hobby kwekers.

 Bezoek www.nov-orchide.nl

Lustrum tentoonstelling 85 jaar NOV
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.