1

Slotvoorstelling De Betovering:Cirq'ulation Locale




Slotvoorstelling De Betovering:Cirq'ulation Locale

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De komende editie van De Betovering vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 23 oktober 2016. Dan is Den Haag weer tot de nok toe gevuld met zo’n 450 voorstellingen en workshops op ruim 50 verschillende locaties, zoals de slotvoorstelling in het Atrium Den Haag op zondag 23 oktober van Cirq'ulation Locale met de Nederlandse premiere van hun voorstelling Evolution!

Kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen tien dagen lang genieten van al het moois dat kunstenaars en theatermakers, uit binnen- en buitenland, gemaakt hebben en gaan zelf aan de slag. De Betovering is hét internationale kunstfestival voor de jeugd met zo'n 23.000 bezoekers. Spring eerst een gat in de lucht, duik dan in het programma, kies iets leuks, sla je tent op in Den Haag, laat je er ook weer uitlokken en beleef een eindeloze betoverde vakantie.

Cirq'ulation Locale met Evolution in het Atrium Den Haag
Stap binnen in de mysterieuze wereld van Cirq’ulation Locale en word betoverd door hun magische kunsten! Laat je duizelig draaien door een wervelende act met een cyr wheel, pas op voor rondvliegende diabolo’s en kijk met open mond naar de acrobaten op de trampoline die de grenzen van de zwaartekracht verleggen. Ze maken salto’s, springen schroeven en lopen tegen een verticale muur op, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Cirq’ulation Locale laat stunts zien waarvan je dacht dat ze alleen konden in de wereld van superhelden.

Meer informatie is te vinden op https://www.debetovering.nl/programma/op-datum/evolution.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Slotvoorstelling De Betovering:Cirq'ulation Locale
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.