1

Lifestyle event Get in shape for the Winter


-advertentiepositie-



Lifestyle event Get in shape for the Winter

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef het Lifestyle Event “Get in Shape for the Winter”.

Joke Baart (eigenaresse Tui-Reisbureau at home) en Jacqueline de Witte (eigenaresse zalencentrum ’t Meulengat) organiseren op zondag 2 oktober van 13.00 u. tot 18.00 u. een spectaculair Lifestyle Evenement in ’t Meulengat te Sluiskil.
Het thema van het evenement is “Get in Shape for the Winter” en is bedoeld voor jong en oud. Er zijn workshops, mode(shows) sport, voeding (gezond en minder gezond), reizen, beauty en diverse mogelijkheden om te eten. Er is een hamburgerkraam en een Indonesische eettent en nog veel meer! En als toetje misschien nog wel een ijsje als het weer meezit.
Ondertussen op het podium live muziek, mode, beauty, salsadansen enzovoort.
Joke: “Dit is de tweede keer dat we dit Lifestyle-Event organiseren. Het was de eerste keer (Get in Shape for the Summer in maart 2015) zo’n overweldigend succes met meer dan 1000 bezoekers dat het gelijk vast stond dat dit een blijvend evenement is. Deze keer gaan we voor de winterse versie: “Get in Shape for the Winter” Met bij alle stands een knipoog naar de winter of zelfs al naar de kerst”. Ook in mijn eigen stand gaat het nu natuurlijk over de wintersport- en winterzonvakanties.”
De trein van het portaal van Vlaanderen rijdt die dag ook rond vanaf ’t Meulengat over het kanaaldorp met een route langs diverse monumenten.
Er zijn meer dan 40 deelnemende bedrijven die allemaal klaar zijn voor de Winter! Mooie sieraden en mooie make-up voor het winterse seizoen, kaarsen, Winterse mode van Shoeby in Terneuzen, Live muziek van Geert de Vos, en je kunt je nog strak in je kerstpak trainen met Futuro-fitness (voorheen de Fitnessking) Die geven demonstratielessen op het podium. Je mag meedoen.
Jacqueline vult aan: “Je hoeft niet mee te dansen en sporten, je kunt natuurlijk ook langs een van de eetkraampjes gaan en een drankje halen en gewoon genieten van alles wat er te zien is. Daarna nog een mooie nieuwe digitale profielfoto maken en je online-status is ook klaar voor de winter”!
Er is eigenlijk te veel om op te noemen. Het is echt een evenement dat je niet mag missen, met leuke blijvende herinneringen en praktische tips. Daarnaast is het in Sluiskil gratis parkeren en de toegang is ook gratis. En als je je naam bij de entree achterlaat, maak je ook nog kans op een mooie prijs!

 

Lifestyle event Get in shape for the Winter
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.