1

Walk for War Child 2016




Walk for War Child 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heb jij op zondag 2 oktober nog geen plannen? En heb je zin in een leuk uitje voor het hele gezin of met een groep vrienden? Geef je dan op voor de Walk for War Child.

Deze Walk for War Child vindt plaats in het prachtige Brabantse Vught. De 13 km lange wandeling start bij het Nationaal Monument Kamp Vught. Vervolgens loop je door de prachtige bossen, langs mooie Drunense duinen en het water van de IJzeren man. Ook wandelen we langs verschillende herdenkingsplaatsen om stil te staan bij het leven van oorlogskinderen. Kinderen die door oorlog hun thuis, familie of vrienden zijn kwijtgeraakt. Die last hebben van stress en angstig zijn door alles wat ze hebben meegemaakt.

De inschrijfkosten van deze geweldige en indrukwekkende tocht zijn 10 euro, hier krijg je een Walk for War Child T-shirt voor, koffie en thee tijdens de ontvangst, drinken tijdens de tocht en de opening wordt gedaan door sprekers van Nationaal Monument Kamp Vught en sprekers van War Child. Daarbij krijg je ook nog een kortingsbon van 50% om Kamp Vught te bezoeken.

Het zou leuk als we met z’n allen zoveel mogelijk geld inzamelen zodat we zoveel mogelijk oorlogskinderen kunnen helpen. Dit kan, na je inschrijving, door middel van een actie pagina aan te maken op de site van War Child zodat vrienden, familie, kennissen en collega’s geld kunnen doneren tot het einde van dit jaar.

Je kunt je inschrijven op www.warchild.nl/inschrijfformulier-walkforwarchild-vught

 Bezoek www.warchild.nl

Walk for War Child 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.