Eva Crutzen




Eva Crutzen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eva Crutzen is één van de genomineerden voor de cabaretprijs "Neerlands Hoop". Een prijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief. Op zaterdag 22 oktober staat dit veelbelovend theatertalent met haar voorstelling 'Spiritus' op het podium bij Theater Hofpoort!
 
Op televisie speelde ze verschillende (gast-) rollen in o.a: Flikken Maastricht, D.E.A.L en JEUK, presenteerde ze programma’s voor school-tv en was ze te zien in het comedy programma ‘Larie’. Eva won in 2012 de publieksprijs van het AKF, won met haar debuutprogramma ‘Bankzitten’ het Rabo Talenten Concours én kwam meteen binnen in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van het seizoen. De pers schreef o.a.: “Eva knalt uit elkaar van het talent!” (Het Parool). “Heeft alles in zich om uit te groeien tot een heel grote” (De Telegraaf). “Indrukwekkend debuut” (de Volkskrant).
Kortom: Eva staat op de kaart. Heeft bewezen dat ze mee mag doen. Hoort erbij. Maar waar doe je dan aan mee en waar komt toch die extreme hang vandaan ergens bij te horen? Een oerbehoefte die we moeten koesteren of een vervelende eigenschap die in deze steeds individualistischere sa… bla bla bla niemand die dit nog leest. Bent u er nog?
Kom gewoon kijken en word deelgenoot van "het energieke, verkwikkende gevoel dat Crutzen weet op te wekken".

 Bezoek www.theaterhofpoort.nl

Eva Crutzen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.