Het sprookje van de Chinese Nachtegaal


-advertentiepositie-



Het sprookje van de Chinese Nachtegaal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in de herfstvakantie, 15 t/m 23 oktober, naar Het sprookje van de Chinese Nachtegaal in Museum Speelklok en ontdek het betoverende verhaal over de Chinese keizer en een nietig, klein vogeltje. Tijdens deze muzikale bewerking van het 19e -eeuwse sprookje van Hans Christian Andersen spelen de magische muziekinstrumenten uit het museum uiteraard ook weer mee!

De keizer van China houdt niet van regeren. Het liefst speelt hij, samen met de hofkapelmeester, in de keizerlijke speelkamer met zijn porseleinen racebaan en de terracotta soldaatjes. Daar is de keizer een gelukkig man. Totdat hij op een dag een mysterieus cadeau krijgt van de keizer van Japan...

Theatermaker Kim Arnold speelt een spannend en ontroerend sprookje over échte vriendschap. Maar is het wel een sprookje?

Praktische informatie
-Weekenden om 11.00 uur en 14.00 uur
-Doordeweeks om 14.00 uur
-Toeslag op entreeprijs: €4,-
-Duur: ong. 50 minuten
-Adviesleeftijd: van 6 tot 106 jaar
-Tekst en spel: Kim Arnold
-Kijk op www.museumspeelklok.nl voor meer informatie en de online kaartverkoop.

Wij zijn vernieuwd!
Ontdek vanaf 13 oktober ook het vernieuwde Museum Speelklok en stap met het hele gezin een vrolijke en muzikale wereld van vervlogen tijden binnen. Overal om je heen hoor je magische muziekinstrumenten live spelen, van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel. In het Danspaleis stap je de uitbundige entertainmentindustrie van eind 19e en begin 20e eeuw binnen en op het ouderwets gezellige Orgelplein schuifel je al zingend langs de buikorgeltjes door naar het grotere werk, de flinke straatorgels met de meest kleurrijke fronten.

 Bezoek www.museumspeelklok.nl

Het sprookje van de Chinese Nachtegaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.