1

Pokémon GO Festival Enschede


-advertentiepositie-



Pokémon GO Festival Enschede

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na het succes in Hengelo gaan we nu ook naar Enschede! Enschede Gezellig organiseert samen met Forward fashion een heus Pokémon GO Festival! Pokémon trainers kunnen weer helemaal losgaan in ons mooie centrum!

Enschede verandert in 'Pokémon City'. Er worden tussen 12.00 en 16.00 op verschillende plekken in het centrum een groot aantal 'Lures' continu geactiveerd! Je kunt in het centrum dus heel veel Pokémon vangen.

Laat je gevangen Pokémon zien bij Forward Fashion aan Zuiderhagen 22 en krijg een kortingsbon van 10 euro. Laat je gevangen Pokémon zien bij Forward Fashion Jeans and Sneaker Store aan Noorderhagen 72 en krijg een kortingsbon van 10 euro.

Maak een coole Pokémon foto en plaats hem op Facebookpagina van degoedkoopstedrukkerij.nl met de de tag #pokemonactie. De mooiste foto krijgt een afdruk op 6 plexiglas van formaat 60 x 80 centimeter helemaal gratis! Als je een foto plaatst krijg je sowieso 20% korting op je bestelling van plexiglas wanddecoratie! Actie loopt tot en met 16 oktober.

 Bezoek www.facebook.com

Pokémon GO Festival Enschede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.