1

Keep Henk Rocking Benefiet Festival




Keep Henk Rocking Benefiet Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het eerste benefietfestival voor Henk Strampel is een feit!

Het doel van dit festival is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de HSCT behandeling die Henk in mexico heeft ondergaan om zijn MS te stoppen. Het geboden programma is heel divers en is geschikt voor jong en oud. Geheel belangeloos zullen in willekeurige volgorde optreden: Griet Wiersma - Anthony Long – Anneke Douma - Jack Bottleneck & Johan Keus - Joop Fenstra - Danny Panadero - The Hangouts - All Star Bluesband + Zwarte Jelle – Diefstal – Vannelly - Melvin van Eldik - First Issue - dj René Woudstra - Huggie Boys – Molstone
Presentatie is in handen van Ritsko van Vliet met ondersteuning van Danny Panadero!

Voor de kinderen is er een springkussen en een schminkhoekje. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken of een lekker drankje te nemen, en voor de trek in vast voedsel zijn er foodstands met diverse heerlijke hapjes aanwezig. Dus wil je iets leuks doen op zondagmiddag, pak de fiets of gooi de kinderen en opa en oma in de auto en kom naar het Wilhelminaplein.

Er worden geen kaartjes verkocht, een vrijwillige donatie is uw entree. En daarmee steunt u de stichting “Keep Henk Rocking”.

Wij hopen velen van jullie daar te zien!

 Bezoek keephenkrocking.nl

Keep Henk Rocking Benefiet Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.