1

Herfstvakantie bij het Nationaal Militair Museum


-advertentiepositie-



Herfstvakantie bij het Nationaal Militair Museum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 15 t/m 30 oktober is het herfstvakantie bij het NMM. Tijdens deze vakantie periode is het museum ook op maandag open en hebben zijn er in en om het museum leuke activiteiten, voor jong en oud.

Nationaal Modelbouw Evenement
van 19 t/m 26 oktober (!) bij het NMM voor het tweede jaar het Nationaal Modelbouw Evenement plaats. Zowel binnen in het museum als op het buitenterrein beleven bezoekers - jong en oud - de wereld van modelbouw.
De beste Nederlandse modelbouwers komen naar het NMM om hun mooiste modellen aan jou te laten zien. Bewonder de levensechte modellen van ruim 20 modelbouwverenigingen of laat je verbazen door demonstraties met radiografisch bestuurbare vlieg-, vaar- en voertuigen.

Bijzondere tentoonstellingen
In het museum zijn twee bijzondere tentoonstellingen te zien:
- 'Tank! Back to the future': ontdek de geschiedenis van de tank aan de hand van prachtige schaalmodellen van nooit uitgevoerde ontwerpen zoals de strijdwagen van Leonardo Da Vinci. Ga zelf aan de slag in de tank design studio!
- 'The 48 Star Flag that Led the First Americans to Utah Beach on D-day, june 6th, 1944': Een indrukwekkende tentoonstelling rond de onlangs met militair ceremonieel onthaalde D-day vlag.

Zelf doen!
Houd je van wat meer actie? Rijd dan een rondje in de minitank over het buitenparcours. Daarnaast zijn er gedurende de dag spannende demonstraties met radiografisch bestuurbare tanks, helikopters, vliegtuigen, straaljagers, complete marineschepen en drones. Ook kun je zelf een bootje besturen in een van de bassins buiten.

 Bezoek www.nmm.nl

Herfstvakantie bij het Nationaal Militair Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.