1

Concert Tin Men & the Telephone


-advertentiepositie-



Concert Tin Men & the Telephone

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Interactief Campusconcert met Tin Men & the Telephone

Een najaar barstensvol jazz staat voor de deur en op donderdag 6 oktober 2016 doet Tin Men and the Telephone de aftrap bij Impulse op de Wageningse Campus.

Het alledaagse bijzonder maken… Dat is wat Tin Men and the Telephone doet met muziek. Het trio, met frontman Tony Roe (piano en elektronica), Pat Cleaver (bas) en Bobby Petrov (drums) groeide op met klassieke muziek, moderne jazz, maar ook hip-hop en balkan-beats en zoekt de ruimte op in geïmproviseerde muziek. YouTube-video’s worden bewerkt waardoor muziek in het gesproken woord herkenbaar wordt. Serieuze, ontroerende, mooie, bizarre, dansbare en hilarische stukken wisselen elkaar snel af in deze multimedia-performance.

Improvisatie staat centraal en Tin Men & the Telephone laat dat op eigentijdse wijze zien: met de smartphone. Door middel van de app Tinmendo, die voor aanvang van het concert gedownload dient te worden, beïnvloedt de bezoeker de muziek op verschillende manieren. Het publiek levert de bouwstenen voor de muziek: zelfgemaakte ritmes, melodieën en akkoorden vormen de basis voor een collectief gemaakte compositie waarop Tin Men & the Telephone improviseert.

Het trio staat garant voor een allesbehalve ‘blikkerige’ avond, waarin een actieve rol voor het publiek is weggelegd. Met deze vorm van publieksparticipatie legt Tin Men & the Telephone de lat voor spannend en nieuw natuurlijk wel torenhoog!

Download link app: www.tinyurl.com/tinmendo

Donderdag 6 oktober 2016, Impulse (gebouw: Futurum) Stippeneng 2, Wageningen. Kaarten online en bij de kassa € 15,- (€ 10,- studenten en scholieren). Aanvang: 20.30 uur.
Meer informatie: www.jazzinwageningen.nl

 Bezoek www.jazzinwageningen.nl

Concert Tin Men & the Telephone
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.