1

Jazz at the Astoria




Jazz at the Astoria

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Veluws Swing Combo

In 2010 is de basis gelegd voor dit combo met als doel gezamelijk muziek te maken. De vier huidige muzikanten hebben allen een verschillende muzikale achtergrond en daarom is er vanaf het begin enorm veel tijd besteed er een muzikale eenheid van te maken.
Gekozen is voor een repertoire waarin, naast prachtige ballads ook plaats is voor een stevig stuk swing en uptime nummers.
Ook wordt er wel eens een uitstapje gemaakt naar een bossa of een RB nummer.
Een bijzondere bijkomstigheid van dit combo is dat we hier te maken hebben met een muzikale ervaring van meer dan 300 jaar en dat heeft in enthousiasme nog niet veel ingeboet. De muzikanten kunnen zich heerlijk laten gaan in de verschillende stijlen en alle arrangementen worden gezamenlijk gemaakt en dat werkt binnen deze groep heel goed.
Een bijkomende activiteit van dit combo is het begeleiden van solisten. Ook hebben we voor dit concert een soliste meegenomen en wel Marike Rispens, een echte Jazz zangeres, die zowel in het binnenland als ook in het buitenland haar zangsporen ruimschoots verdient heeft. We hebben speciaal voor dit concert een uitgebalanceerd repertoire uitgezocht waar hopelijk iedereen zich in kan vinden.

Wij wensen u veel swing plezier op zondag 30 oktober!

 Bezoek www.zaalastoria.com

Jazz at the Astoria
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.