Rollerdisco met Halloween thema op zaterdag 8 okto




Rollerdisco met Halloween thema op zaterdag 8 okto

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 8 oktober organiseert de Zaanse Roller Club Pauwin de 3e Rollerdisco van dit jaar. En niet zomaar één, maar een echte Halloween Rollerdisco. Iedereen die zijn rolschaats-moves wilt uitproberen is van harte welkom en zien we graag verkleedt in een Halloween-outfit.
Lekker griezelen en tegelijk dansen en rijden op rolschaatsen. De sporthal wordt versiert met Halloween attributen en spinnenrag. En daarbij horen natuurlijk echte discolichten en goede muziek. De kunstrolschaatsvereniging zelf zal tussendoor een optreden verzorgen met een shownummer op de muziek van Michael Jackson. De laatste rollerdisco in juni was een groot succes met veel enthousiast publiek.

De Rollerdisco is voor iedereen, jong, oud en gezinnen. Heb je eigen rolschaatsen of skeelers dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar zorg wel dat de wieltjes schoon zijn als je ze mee neemt. Ook zijn er rolschaatsen te huur voor € 2,- per paar. De Rollerdisco wordt gehouden in Sporthal De Struijck, ingang Oostzijde 132 in Zaandam. Om 19.00 uur gaat de deur open en duurt tot 22.30 uur. De entree bedraagt € 3,- per persoon.

 Bezoek www.zrcpauwin.nl

Rollerdisco met Halloween thema op zaterdag 8 okto
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.