Springkussen Festival




Springkussen Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de herfstvakantie zijn alle kinderen van 2 t/m 12 jaar weer welkom op Vliegveld Twenthe want daar vindt van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 oktober het Springkussen Festival plaats.

In de grootste overdekte hal van Twente, Hangar 11, kunnen kinderen volop springen, dansen en speurneuzen. Deze herfstvakantie zijn er nog meer springkussens te vinden en iedere middag draait een kinder DJ de beste kids hits.

Vol programma
Kinderen kunnen hun cowboy skills testen op de rodeostier, zich uitleven op de grote stormbaan en racen op het skelterparcours. Elke dag zijn er toffe optredens, wordt er geschminkt en is er een spannende speurtocht uitgestippeld. Voor de aller kleinsten is er een speciale peuterhoek.
Ook voor ouders fun!
Ouders mogen gratis naar binnen. Op de cateringpleinen is er wifi en een plek waar ze rustig kunnen zitten en een lekkere kop koffie kunnen drinken. Zin in wat meer actie? Ga dan samen met de kids op ontdekkingstocht op de oude vliegbasis door mee te doen aan de spannende speurtocht die langs legerbunkers leidt. Of bekijk de historische wagens van Vliegveld Twenthe in het wagenpark.

Early Bird Tickets
Als je voor 30 september kaarten online besteld ontvang je € 2,00 korting. Kaarten verkrijgbaar via https://vliegveldtwenthe.nl/springkussen

Like het Springkussen festival op Facebook, waar regelmatig een winactie wordt gedeeld.
https://www.facebook.com/springkussen.festival.enschede

 Bezoek www.vliegveldtwenthe.nl

Springkussen Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.