1

Zondag 2 oktober: Noorderveld Najaarsfestival




Zondag 2 oktober: Noorderveld Najaarsfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Shop, Eat & Enjoy is het motto van het Noorderveld Najaarsfestival op 2 oktober aanstaande, een dag voor jong en oud vol culinaire verrassingen, de mooiste woondecoraties, unieke cadeaus voor de feestdagen, leuke activiteiten en prachtige optredens van 10.00 tot 16.00 uur.

Op zondag 2 oktober staat het hele plein vol met allerlei attracties. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen terwijl jij wandelt langs de diverse kramen met unieke en handgemaakte producten zoals woondecoraties en sieraden. Ook kun je genieten van een scala aan culinaire hapjes van Argentijnse empanadas tot verse sappen en van Surinaamse lekkernijen tot poffertjes terwijl je kijkt naar zang- en dansoptredens.

Shop: oktober woonmaand - unieke woonaccessoires en cadeauartikelen
In het kader van de oktober woonmaand hebben wij een selectie gemaakt van de leukste kramen met cadeauartikelen en woonaccessoires. Veelal uniek en/of met de handgemaakt. Sieraden, haakwerk, lampen, vazen, schilderijen. Je kunt naar hartenlust shoppen vandaag. Ook is het koopzondag en zijn de winkels op het plein geopend en bieden ook zij speciale acties aan.

Haal de flyer bij een de winkels, vul deze in en maak kans op 100 euro shoptegoed.

Eat: puur, eerlijk, huisgemaakt en vooral erg lekker
Een feestje is geen feestje zonder lekker eten. Vanuit diverse werelddelen worden de lekkerste gerechten aangeboden. Allemaal puur en huisgemaakt. Wijn, kaas, jam, appelsap, cupcakes, verse sappen, poffertjes, empanadas, Surinaamse lekkernijen, taarten, wafels, ijs, worst, honing. Alles komt voorbij, een aanrader om zeker van alles even te komen proeven, en dan is koken ook niet meer nodig op deze gezellige zondag.

Enjoy
Kom paintballen op de schietbaan van Paintball Jungle en traditiegetrouw organiseert kinderopvang Smallsteps noorderkabouters, gevestigd op Shoppingcenter Noorderveld, weer tal van gratis activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk is er ook een luchtkussen en in het kader van Dierendag is er ook een speciale hoek om te knuffelen met dieren. Ook zijn er diverse optredens van onder andere: Harmonie Soli Deo Gloria Koog-Zaandijk, Theatherschool Thomuz, Dansstudio Deminky’s, Vocal Academy Jozien van Dorst, Drumschool Carel Vrieling en New Dance Factory.





Streetsoccer Toernooi
Organisatie theSouth organiseert deze dag speciaal voor de kids een streetsoccer toernooi. Jongeren tussen de 4 en 17 jaar kunnen deelnemen en kunnen zich vooraf aanmelden via thesouth016@hotmail.com of op de dag zelf even langs de kraam komen.

TheSouth, ofwel Stichting Jong Zaanstad Fit heeft als doel overgewicht bij jongeren uit de Zaanstreek te stabiliseren, het bevorderen van gezonde voeding en beweging op peil te houden juist voor de mensen die het wat minder breed hebben.

Zondag 2 oktober koopzondag
Zondag 2 oktober is het koopzondag bij Shoppingcenter Noorderveld. De meeste winkels* zijn dan van 12.00 tot 17.00 uur open. Kijk voor individuele openingstijden op www.shoppingcenternoorderveld.nl.
*Babypark en Floris Keukens zijn op 2 oktober gesloten.

Over Shoppingcenter Noorderveld
Op Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer vind je alles op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook tref je hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, en een kinderdagverblijf. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren voor de deur.

Shoppingcenter Noorderveld - Samsonweg 5- 25 – Wormerveer (Zaandam-Noord)

 Bezoek www.shoppingcenternoorderveld.nl

Zondag 2 oktober: Noorderveld Najaarsfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.