Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie


-advertentiepositie-



Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Drie voormalige theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma zouden maken: een show rond hun grootste successen…

"Geen denken aan!", zou Adèle onmiddellijk roepen. Maar als ze een uitnodiging krijgt van een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland, knaagt de twijfel. Want zó'n hoge gage maakt weigeren onmogelijk, voor een vedette met chronisch geldgebrek. Slagen de dames erin om samen een show te maken? Ze zijn alledrie gewend aan de hoofdrol. Maar kunnen ze ook achtergrondzangeres bij een ander zijn? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijk?

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel. Natuurlijk met hun mooiste repertoire, maar ook met hun vertrouwde nukken en streken. U ziet de diva's tijdens de heftige voorbereidingen en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland.

Een hilarisch samenzijn van drie grande dames, met een hoofdrol voor hun mooiste liedjes als 'Dobbe, Dobbe Dobbe', 'Ik hoef alleen maar even zo te doen',' Wat heb je gedaan, Daan', 'De vleselijke woning', 'Het is over', ' Wat voor weer zou het zijn in Den Haag', 'De Wandelclub' en 'Roll another one'. Met een live orkest brengen de drie een concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

 Bezoek www.dommelgraafencornelissen.nl

Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.