Kerstmarkt Haarlem


-advertentiepositie-



Kerstmarkt Haarlem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op de kerstmarkt staan dit jaar bijna 350 kramen verspreid over 12 locaties in de binnenstad. De Kleine Houtstraat is helemaal in de stijl van de middeleeuwen en de Schagchelstraat wordt weer omgetoverd tot het Straatje van Emma, waar je teruggaat in de tijd naar een écht 19e-eeuws kerstfeest! Een vleugje Dickens in dit winterse weekend vol kerstsfeer.

Tijdens de kerstmarkt is er ook een uitgebreid entertainment programma. Met name op zaterdag en zondag barst het entertainment los met volop optredens in de binnenstad, zowel binnen als buiten. Vrijdag is voor de bezoeker die in alle rust de kerstmarkt wil bezoeken.

Grote kerstmarkt
De kerstmarkt slingert dwars door de binnenstad heen! Je vindt de gezellige kraampjes, kersthuisjes en pagodetenten in de Kruisstraat, Krocht, Nieuwe Groenmarkt, Zijlstraat vanaf de Nieuwe Groenmarkt tot aan de Grote Markt, Grote Markt, Riviervismarkt, Klokhuisplein, Oude Groenmarkt,  Schagchelstraat, Kleine Houtstraat, Anegang, Koningstraat, Botermarkt, Gierstraat, Proveniersplein en de Grote Houtstraat.

 Bezoek www.visithaarlem.com

Kerstmarkt Haarlem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.