Kerstmarkt Maastricht


-advertentiepositie-



Kerstmarkt Maastricht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op het Vrijthof in Maastricht vind je dit jaar weer een gezellige kerstmarkt. In de sfeervol verlichte stalletjes op de traditionele kerstmarkt vind je het mooiste handwerk, kerstdecoraties, cadeaus en nog veel meer. Dwalend over de markt, kom je ook genoeg chaletjes tegen, met lekkernijen als crèpes, poffertjes, wafels, flammkuchen en curryworsten, waarbij een glas glühwein of warme chocolademelk met slagroom natuurlijk niet mag ontbreken.

Een gedeelte van de kerstmarkt is overdekt, waardoor je de kerstmarkt bij koud of nat weer ook prima kunt bezoeken. Aan de aankleding zal het in elk geval niet liggen. De versieringen in het centrum van Maastricht en op de kerstmarkt zijn zeer bijzonder. IJspegels, nep sneeuw, een arrenslee en zelfs een heuse kerstman. Je kunt het allemaal zien en beleven op de kerstmarkt van Maastricht.

Bij de kerstmarkt
Maastricht is de hele december magisch versierd en er zijn veel verschillende attracties. Zo is er een compleet overdekte schaatsbaan, een reuzenrad en een carrousel. En daarnaast is Maastricht een heerlijke sfeervolle stad, met gezellige winkels om alvast te gaan kerstshoppen!

 Bezoek www.kerstmarktinmaastricht.nl

Kerstmarkt Maastricht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.