1

Turn on the Lights Amsterdam




Turn on the Lights Amsterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jaarlijks opent de Bijenkorf in november met Turn on the Lights de feestmaand op spectaculaire wijze. Het warenhuis schenkt met deze lichttheatershow een feestelijk cadeau aan de stad Amsterdam.

De officiële opening van het gratis evenement op de Dam start jaarlijks met een magische theatershow van een toonaangevend internationaal gezelschap, in 2014 was dit het Spaanse La Fura Del Bauls en hun spectaculaire 'human net' act. Het hoogtepunt van de show is het ontsteken van de feestverlichting op de imposante gevel van De Bijenkorf bestaande uit zo'n 600.000 duurzame LED lampjes.

Koopjesjagers zijn na de opening van Turn on the Lights zoet met de speciale koopavond in de Bijenkorf, die jaarlijks deze avond tot 22.00 uur extra lang open is. Een goed moment om inkopen te doen voor de feestdagen of een hapje te eten in het restaurant!

Naast de prachtig verlichte gevel van de Bijenkorf staat er vanaf begin december ook een enorme kerstboom midden op de Dam. Samen met de boom vormt de verlichte Bijenkorf het middelpunt van alle feestelijke activiteiten in de stad.

 Bezoek www.iamsterdam.com

Turn on the Lights Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.