Winterwandeling door Nevengeul en de uiterwaard




Winterwandeling door Nevengeul en de uiterwaard

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandelen, gidsen, beeldpresentatie, borrelen
Winterwandeling door de Nevengeul en de uiterwaard
Zondag 27 november en 5 maart 13.00 – 16.00 uur

Zin in een verrassende winterwandeling door de Nevengeul? Trek je stoute schoenen aan en loop op zondag 27 november of zondag 5 maart mee. Start en finish in Hotel Belvoir.

Deelnemers krijgen gedurende dit ‘andere uitje’ een scala aan verrassende traktaties voorgeschoteld. We wandelen over de Waalbrug naar Nijmegens nieuwste aanwinst; de Nevengeul. Natuurgids Jan Rijnders neemt ons via zijn fantastische verhalen mee naar het verleden en heden van de Waal, de natuur, het stadseiland, de Nevengeul en de uiterwaard. Tijdens een bijzondere stop bij café Waalzicht in Lent trakteert Gijs Hoogenboom ons op een mooie beeldpresentatie over het sprookje dat de Waal heet. Uiteraard drinken we wat. Terwijl de zon in de Waal zakt, wandelen we via de Waalbrug terug naar Hotel Belvoir, een bijzondere wandelervaring rijker

Ook meewandelen door de Nevengeul?
Aanmelden voor deze winterwandelingen door de Nevengeul kan door een mailtje te sturen naar: dkrol@fo.nl met vermelding van naam en telefoonnummer. Dit ‘andere uitje’ kost € 15,00. (incl. verrassing, excl. consumpties), over te maken op NL80 INGB 0003072704 t.a.v. T.J.M. Krol onder vermelding van ‘Nevengeul’ en de datum van deelname.

Programma in het kort
13.00 uur: inloop hotel Belvoir,Graadt van Roggenstraat 101, 6522 AX Nijmegen.
13.30 uur: start winterwandeling.
15.00 uur: tussenstop cafe Waalzicht met beeldpresentatie Gijs Hoogenboom en borrel.
16.00 uur: terugkeer Hotel Belvoir.

 Bezoek www.hetandereuitje.nl

Winterwandeling door Nevengeul en de uiterwaard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.