1

Winterfair Woerden




Winterfair Woerden

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Er is deze twee dagen veel te doen in de binnenstad van Woerden! Deze gezellige winterkerstmarkt staat door de hele stad en er talloze winterse activiteiten. Het programma op vrijdag is van 12.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Er worden verschillende workshops gegeven. De MAAKfabriek heeft een pop-up store ingericht en organiseert hier het hele weekend leuke workshops. Laat je creativiteit in de vrije loop en maak originele DIY-kerstartikelen of laat je inspireren door de unieke producten in de winkel en koop hier een leuk kerstcadeau. In de werkplaats staat op vrijdag en zaterdag het gereedschap klaar. Hier kan je bijvoorbeeld een kerstboom in elkaar zetten met pallethout, of maak je een leuke kerstkrans.

Door de Rijnstraat, Voorstraat en Nieuwstraat staan marktkramen en uit de speakers klinkt gezellige (kerst)muziek. Bij de haven staat een foodmarket met allemaal leuke foodtrucks en kan je heerlijke glühwein drinken. Op vrijdagavond om 18.00 uur is de Lampionnentocht die start bij de Petruskerk. De kerstboom wordt aangestoken en hier kan iedereen zijn kerstwens in de boom hangen.

Kinderen kunnen op de foto met de kerstman: vrijdag om 13.00/15.00/17.00/20.00 uur, zaterdag om 11.00/13.00/15.00/16.00 uur. De fotosessies duren ongeveer 30 minuten. Op de hoek van de Wagenstraat staat voor de kleintjes een zweefmolen en kunnen kinderen kleuren met Kenisman bij de Hobbyshop in de Rijnstraat. Dit belooft een leuke dag te worden.

Zorg dat je erbij bent!

 Bezoek www.beleefwoerde.com

Winterfair Woerden
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.