Unieke kerstmarkt in hilversum


-advertentiepositie-



Unieke kerstmarkt in hilversum

» Let op: deze activiteit is voorbij «

RSTMARKT HILVERSUM ZATERDAG 17 DECEMBER

Rondom het restaurant “Fly” Inn aan de Noodweg in Hilversum (naast het vliegveld), is op zaterdag 17 december vanaf 14.00 uur een kerstmarkt. Het is een vervolg op de 1e succesvolle en inmiddels bekende kerstmarkt van vorig jaar.

Het is echt weer een unieke markt voor kerstartikelen of kerst gerelateerde producten, dus geen telefoonhoesjes, kleding etc. want daar is een warenmarkt voor.

In tegenstelling tot vorig jaar, worden er nu officiële marktkramen gehuurd. Het zeer grote terras zal hiervoor worden vrij gemaakt. Op het terrein staan nog 2 grote tenten die eveneens kunnen worden benut door de marktkraamhouders.

Wij verwachten een grote opkomst mede gezien het feit dat de winterfair op het terrein van de Zonnestraal enkele kilometers verderop, dit jaar niet door gaat.

Geïnteresseerden die nog een kraam op die dag willen bemachtigen, worden verzocht zich z.s.m. op te geven via r-vanderhoeven@online.nl. Een standplaats kost nu 25 euro.
Er zijn nog enkele plaatsen te vrij.

In het restaurant doch ook op het terras, zal vanaf 14.00 – 22.00 uur, live (kerst) muziek te beluisteren zijn. Restaurant Fly Inn heeft speciaal voor dit evenement zeer scherp geprijsde maaltijden en drankjes.

Kortom het wordt een gezellig, in kerstsfeer gehuld feest waarvan de toegang uiteraard gratis is. Parkeergelegenheid voldoende.
Zie vanaf 9/11 ook website: www.rc-productions.nl

 Bezoek www.rc-productions.nl

Unieke kerstmarkt in hilversum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.