Kerstmarkt Wezup


-advertentiepositie-



Kerstmarkt Wezup

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het Drentse Wezup, een schilderachtig dorpje tussen Emmen en Westerbork, is elk jaar een unieke kerstmarkt langs vele oude boerderijen en schuren. In 2016 is dit op 9, 10 en 11 december.

De kerstmarkt van Wezup begon in 1990. Dit jaar is het inmiddels de 26e editie. De kerstmarkt trekt elk jaar duizenden bezoekers. Niet alleen uit ons land maar ook velen uit de Duitse grensstreek. De markt wordt gehouden in de vaak eeuwenoude boerderijen. Zie je het al voor je? Nostalgische klinkerstraatjes, boerderijen met rietgedekte daken; een ouderwetse kerstsfeer dus. ’s Avonds verlichten honderden waxinelichtjes de route en creëren een sprookjesachtige sfeer.

De kerstmarkt van Wezup is een gezellige middag en/of avond uit voor het hele gezin! In de schuren van de deelnemende boerderijen zijn allerhande artikelen te koop; van kerstartikelen tot verzorgingsproducten.

Er staan 66 standhouders ingeschreven! De ijsvereniging en de dorpsvereniging serveren warme hapjes en drankjes tegen betaalbare prijzen. In het hele dorp worden dezer dagen de bekende knieperties gebakken. Wees dus welkom op de kerstmarkt in Wezup!

 Bezoek www.kerstmarktwezup.nl

Kerstmarkt Wezup
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.