1

Shen Yun Performing Arts




Shen Yun Performing Arts

» Let op: deze activiteit is voorbij «

IN OUDE TIJDEN stond China bekend als het land van het Goddelijke. Iedereen, van keizers tot gewone mensen, geloofde dat hun cultuur een geschenk van de hemel was. Ze leefden in harmonie met het universum en zagen een verband tussen alle dingen. Authentieke Chinese cultuur had deze principes gedurende duizenden jaren, tot ze verloren raakte. We nodigen u uit om deze verloren beschaving te bezoeken.

Om deze reis mogelijk te maken, hebben we de grenzen van de uitvoerende kunsten wat opgerekt. We combineren oude legenden met technische innovaties en historische authentieke kostuums met adembenemende, levendige achtergronden. We laten klassieke Chinese dans het verhaal vertellen en delen met u de prachtige diverse etnische en volkstradities. Gevuld met een betoverend orkestraal geluid, is dit een fascinerende ervaring die u nergens anders zult vinden.

DE AUTHENTIEKE CHINESE cultuur die Shen Yun presenteert kunt u niet in een andere show zien en zelfs niet in China. Daar ziet de Communistische Partij traditionele cultuur als een bedreiging voor haar macht en probeert het al decennia lang te vernietigen. Het was hen bijna gelukt.

Maar in 2006 kwam een groep toonaangevende Chinese artiesten bij elkaar in New York met een missie; traditionele cultuur doen herleven en het delen met de wereld. Ze creëerden Shen Yun en brachten deze majestueuze cultuur terug die op het punt stond uit te sterven.

Ga met ons mee in dit historische moment. Het is een onvergetelijke reis!

 Bezoek nl.shenyunperformingarts.org

Shen Yun Performing Arts
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.