1

Creatief aan de slag in 2 workshops




Creatief aan de slag in 2 workshops

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Creatief aan de slag in 2 workshops

In het Winterkwartier 2015/2016 was het een succes. Dus gaan we op herhaling met de creatieve workshops van Carla Aleksandrowicz en Marijke Simone. Immers: ‘never change a winning team’. Sterker nog, we doen er een creatief schepje bovenop en hebben Stef Wouts gevraagd om ook een ‘papíerroosje’ bij te dragen.

Hergebruik en duurzaamheid zijn begrippen die met het verstrijken van de jaren een steeds belangrijkere betekenis krijgen. Wie denkt dat hier alleen maar grootschalig invulling aan kan worden gegeven, zit er naast. Ook tijdens de Winterfair kun je je steentje bijdragen. En het mooiste van alles? Je houdt er zelf nog iets waardevols aan over ook.

Onder leiding van Marijke en Carla wordt er dit keer iets leuks gemaakt van schilderingen op glas. Maar de dames hebben in de tussentijd ook niet stilgezeten, hebben hun creatieve brein nog eens flink aangesproken en komen met nieuwe ideeën op de proppen.

Maar het blijft niet bij glasschilderingen. Stef Wouts draagt bij aan het creatieve feestje met een workshop ‘Paper Roses’. Engeland is beroemd om haar prachtige rozentuinen. De negentiende-eeuwse koningin Victoria was dol op rozen en liet haar paleizen uitbundig versieren met deze romantische bloemen. Tijdens de winterfeesten werden de zalen versierd met 'paper roses', niet van echt te onderscheiden. Tijdens deze workshop leer je in een avond hoe je deze prachtige rozen maakt.

 Bezoek beleefzwartsluis.nl

Creatief aan de slag in 2 workshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.