1

Outdoor Madness




Outdoor Madness

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een dag vol activiteiten voor het hele gezin

Zondag 2 april 2017 is er genoeg te doen bij Outdoor Valley te Bergschenhoek. Van outdoor (sport) activiteiten, uitdagende wedstrijden, kinderdorp tot een gratis sample sale van bekende merken. Kortom een gezellig dagje uit voor jong en oud!

Kom jij naar buiten?
Van klimmen en tokkelen tot arrow battle en survivallen. De instructeurs van Outdoor Valley staan klaar om je kennis te laten maken met vele outdoor activiteiten. Het populaire lasergamen is ook onderdeel van het programma. Net als zo’n twintig andere activiteiten. De kleinsten vermaken zich in het kinderdorp met o.a.: een springkussen, schminken, marshmallows roosteren, kanovaren en boogschieten met pappa of mamma.

Outdoor Fitness
Vanaf 16 jaar kan je kennismaken met de buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele trainers geven de hele dag meerdere lessen. Denk aan bootcamp, outdoor spinning, obstacle training, kajakfitness, kettlebell en outdoor yoga. Verder zijn er ook outdoor fitness lessen te volgen voor ouder en kind.

Ga de strijd aan!
Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben, zijn er verschillende wedstrijden. Ga de competitie aan bij de survivalrun, zoek het water op met de kajak- en SUP-wedstrijd of werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun wedstrijd.

 Bezoek www.outdoormadness.nl

Outdoor Madness
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.