1

Kerst in de Kapel - Barok kerstconcert




Kerst in de Kapel - Barok kerstconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 17 december brengt Music on Chairs in de Kapel van de Mannenzaal een kerstconcert van verwachting en verwondering: ‘Kerst in de Kapel’. Werken van o.a. Bach, Händel, Telemann en Vondel worden uitgevoerd door de Amersfoortse sopraan Henriette Feith en leden van het Apollo Ensemble.

Lilia Slavny (barokviool), Marion Boshuizen (klavecimbel) en Thomas Oltheten (fagot) -leden van het Apollo Ensemble- en sopraan Henriette Feith zijn in dit kerstconcert een hechte eenheid.Sopraan en viool vormen een vanzelfsprekend duo in cantates en aria’s van Bach en Hahn. Het Apollo ensemble biedt met sonates van Telemann en Händel instrumentale afwisseling. Kerstliederen van Vondel en oude kerstmelodieën zoals “I wonder as I wander” doen vervlogen tijden herleven.

'Kerst in de Kapel' is het tweede concert in het seizoen 2016/2017 van concertorganisatie Music on Chairs die zich richt op oorspronkelijke vocale kamermuziekconcerten.

Concertlocatie
Het concert ‘Kerst in de Kapel’ vindt plaats in de kapel van de Mannenzaal, Westsingel 47, Amersfoort. Datum: zaterdag 17 december 2016 van 17.00 tot 18.00 uur. Na afloop gelegenheid tot napraten tijdens de (kerst)borrel.

Kaarten
Kaarten voor het concert zijn à € 18,50 online te bestellen via de website van Music on Chairs: www.musiconchairs.nl. Reserveren kan via mail: info@musiconchairs.nl of telnr. 06 52 62 85 97.

 Bezoek www.musiconchairs.nl

Kerst in de Kapel - Barok kerstconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.