Lezing door Martijn Akkerman


-advertentiepositie-



Lezing door Martijn Akkerman

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 9 december geeft Martijn Akkerman, juwelenhistoricus en bekend als expert bij het programma ‘Tussen Kunst & Kitsch’ , een lezing in het Tassenmuseum. Hij vertelt alles over de ontwikkeling van avondtassen van vorstelijke dames. Ook passeren koninklijke tassen van edelmetaal de revue. Wil je alles weten over de inhoud van een koninklijke tas? Dan is deze lezing ook een must go! Want wie wil nou niet weten wat vorstin in haar tas meeneemt? Ook bespreekt Akkerman, hoe kan het ook anders als juwelenhistoricus, interessante anekdotes over juwelen van vorstinnen. Natuurlijk krijg je ook de gelegenheid de tentoonstelling Royal Bags te bekijken.


Martijn Akkerman is juwelenhistoricus en regelmatig als expert te zien bij programma’s als ‘Tussen Kunst & Kitsch’ en ‘Blauw Bloed’. Hij publiceert regelmatig en geeft voordrachten over de geschiedenis en ontwikkeling van Europese juwelen vanaf de vroege Renaissance tot heden. Ook is Akkerman keurmeester van juwelen tijdens de TEFAF, Brafa en de Art-fair in Keulen.
Tickets zijn verkrijgbaar op https://tassenmuseum.nl/archief-tentoonstellingen/alles-koninklijke-tassen-juwelen-lezing-martijn-akkerman/

 Bezoek Tassenmuseum.nl

Lezing door Martijn Akkerman
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.