Arnold lassche naar de south pacific


-advertentiepositie-



Arnold lassche naar de south pacific

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Er zijn van die dingen in het leven waar je nooit aan toekomt. Een reis naar Nieuw Zeeland bijvoorbeeld. Maar niet getreurd, wie toch graag meer wil weten over het Zuidereiland en de Solomon Eilanden in de South Pacific (Ocean) mag een bezoek aan de lezing van vogelkenner Arnold Lassche zeker niet mislopen. Overigens vertelt hij niet alleen over de natuur, hoewel die NATUURlijk wel centraal staat, maar ook over de cultuur.
Arnold Lassche brengt begin 2017 een bezoek aan dit uitgestrekte gebied, met ‘uitstapjes’ naar onder meer de eilanden Choiseul en Kolombangara (vulkaan).
Arnold Lassche werkt bij het Waterschap Vechtstromen, voorheen twee afzonderlijke waterschappen Velt en Vecht en Regge en Dinkel (Twente). Hij is onder andere fervent vogelaar en weet van al zijn reizen steeds weer een boeiend vogelverslag te leveren. Hij is zo langzamerhand bereisd in een groot deel van de overgang van Europa naar Azië en bezocht zowel Baltische staten en Wit Rusland als de contreien van de Kaukasus en Israël. En zo ver van huis zie je natuurlijk vreemde vogels en als dat lukte heeft hij daar ook vogels gefotografeerd. Kortom, Arnold kent niet alleen tal van ‘vreemde’ vogels, maar hij weet daar ook ongelooflijk veel over te vertellen. Zo gaat hij nog een reis ondernemen naar eilanden in de Stille Oceaan en als je geluk hebt, kan hij daar ook nog over vertellen.

Wie van ‘vreemde vogels’ houdt, mag dit niet missen!

 Bezoek www.sluuspoort.nl

Arnold lassche naar de south pacific
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.