1

PABLO - Scapino Ballet Rotterdam




PABLO - Scapino Ballet Rotterdam

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vanaf december 2016 brengt Scapino Ballet een grote productie over het leven van Pablo Picasso. Met live muziek door Sinfonia Rotterdam.

Voor u is deze samenwerking wellicht interessant. In deze levendige voorstelling wordt het publiek meegenomen in het veelbewogen leven van Picasso. Met historische kostuums, prachtige muziek en filmische enscenering. De live muziek, met onder andere de Bolero van Ravel, versterkt het Spaanse karakter van het stuk. Sinfonia Rotterdam, onder leiding van dirigenten Conrad van Alphen en Benoit Fromanger, speelt een mengeling van Spaanse en Franse volksliederen en klassieke muziek met delen uit de Bolero van Ravel en het spektakelstuk van Tsjaikovski, Ouverture 1812.

Marcos Morau, de choreograaf van de productie, afkomstig uit Catalonië en oprichter van het Spaanse kunstenaarscollectief La Veronal, is een rijzende ster in de Spaanse en Europese theaterwereld. Hij maakt naam door de vernieuwende wijze waarop hij met dans en andere kunstdisciplines verhalen vertelt.

 Bezoek www.scapinoballet.nl

PABLO - Scapino Ballet Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.