BARREL Food Truck Fest Hardenberg




BARREL Food Truck Fest Hardenberg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In Nederland zijn steeds meer leuke foodtrucks te vinden. In Amerika zijn deze ‘mobiele keukens’ al lang niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook Hardenberg krijgt nu haar eigen Foodtruck Festival; het BARREL Food Truck Fest. Het weekend van 15 & 16 juli 2017 vindt de eerste editie van BARREL Food Truck Fest in Hardenberg plaats. In Emmen bestaat BARREL al een paar jaar, daar vindt op 23, 24 en 25 juni de derde editie plaats.

BARREL? Hoezo die naam? De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden.

Wat is een Foodtruck festival, nou precies? Het BARREL Food Truck Fest wordt een tweedaags evenement, met een bonte verzameling van vrolijke Foodtrucks op het Marktplein in het centrum van Hardenberg. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. De organisatie wil een deelnemersveld van ongeveer 25 foodtrucks. De meest creatieve en kleurrijke wagens komen daarvoor in aanmerking, dus niet de gemiddelde friet of viskar... Zolang het maar wielen heeft, én creatief is aangekleed en iets lekkers serveert, mag je van een foodtruck spreken. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de breedste zin van het woord. Lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs. Allerlei verschillende soorten snacks met liefde bereid.

Openingstijden BARREL 2017:
Zaterdag 15 juli, 13.00 uur – 22.00 uur
Zondag 16 juli, 13.00 uur – 20.00 uur
De toegang is gratis.

Voor recente ontwikkelingen kun je de website: www.barrelfoodtruckfest.nl in de gaten houden en BARREL Food Truck Fest volgen op Twitter, Instagram en Facebook. De line-up wordt daar ook binnenkort bekend gemaakt.

 Bezoek www.barrelfoodtruckfest.nl

BARREL Food Truck Fest Hardenberg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.