1

CMC winterconcert




CMC winterconcert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op vrijdag 16 december zal het Nijmeegs Studentenorkest de aula van de HAN weer omtoveren tot een heuze concertzaal. Het prachtige celloconcert van Antonin Dvořák en Brahms' betoverende eerste symfonie zijn de werken die wij ten gehore zullen brengen en dat doen we niet zomaar. Onder leiding van onze gloednieuwe dirigent Pim Cuijpers en met de fantastische cellosolist van de Münchner Philharmoniker Floris Mijnders, zal het een onvergetelijke avond worden die u niet mag missen.

Kaartjes kunt u bestellen via https://www.nijmeegsstudentenorkest.nl/concerten/of aan de deur.
Ben je student? Maak dan gebruik van onze kortingsactie en kom voor maar liefst €5,- euro van dit prachtige concert genieten. Deze korting geldt ook voor CJP-pas houders, dus scholieren zijn ook van harte welkom!

Extra leuk: we zullen gebruik maken van de Wolfgang-applicatie tijdens ons concert. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die je kan gebruiken in de concertzaal. Terwijl de musici spelen vertelt Wolfgang wat je – precies op dat moment – hoort in de muziek. Met Wolfgang begrijp en beleef je klassieke muziek als nooit tevoren. Installeer de app via de appstore voorafgaand aan het concert (https://itunes.apple.com/nl/app/wolfgang/id992867441?mt=8) als je hier gebruik van wilt maken.

 Bezoek www.nijmeegsstudentenorkest.nl

CMC winterconcert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.