1

Tentoonstelling Samen zijn wij Den Haag


-advertentiepositie-



Tentoonstelling Samen zijn wij Den Haag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 19 tot en met 31 december is de tentoonstelling Samen zijn wij Den Haag te zien in het Atrium Den Haag van Den Haag Marketing en de gemeente Den Haag.

Den Haag heeft veel te bieden. Naast de mooie gebouwen, het strand en een bruisend centrum, bezit de stad een veel grotere rijkdom: de mensen. Met meer dan 515.000 inwoners en vele bezoekers, is Den Haag met recht een stad vol verhalen. Den Haag deelt de persoonlijke verhalen van de bijzondere mensen die deze stad maken tot wat zij is. Van 19 tot en met 31 december nemen deze mensen het Atrium over.

De gemeente Den Haag en Den Haag Marketing hebben de handen ineen geslagen voor een gezamenlijke expositie. Naast de tentoonstelling met prachtige portretten en persoonlijke verhalen, vind je er een speciaal samengestelde route om bezoekers mee te nemen langs de leukste plekken in Den Haag. Of loop langs om een virtuele ansichtkaart te laten maken in de photo booth.

Den Haag Marketing - Dit is mijn Den Haag
Den Haag Marketing exposeert de portretreeks ‘Dit is mijn Den Haag’. De reeks is vorig jaar gestart als hét verbindende element van de wintercampagne. De reeks werd met veel enthousiasme ontvangen en wekte veel sympathie. Na het succes van afgelopen winter is besloten de reeks voort te zetten. Naast de expositie in het Atrium, heeft Den Haag Marketing een route samengesteld op basis van de plekken waar de geportretteerden zijn vastgelegd. Deze route is zowel off- als online beschikbaar. Op deze wijze laten we Den Haag zien door de ogen van de geportretteerde.

Gemeente Den Haag - Haagse Mensen
De gemeente Den Haag is dit jaar gestart met de portretreeks ‘Haagse Mensen’. Iedere week komt een inwoner van Den Haag aan het woord via het Instagram- en Facebookaccount van de gemeente. De mensen hebben elk een eigen verhaal. De ene keer zal je jezelf herkennen in een verhaal en de andere keer zal het verhaal verrassend zijn.

De route en bijbehorende acties is beschikbaar van 19 december tot en met 14 februari 2017.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Tentoonstelling Samen zijn wij Den Haag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.