1

Wonderstroom Festival Vlissingen




Wonderstroom Festival Vlissingen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wonderstroom is hét winterfestival van Zeeland, met licht en straattheater. Je kunt er van vrijdag 16 t/m zondag 18 december terecht in de Machinefabriek in Vlissingen.

Binnen vind je een intiem festivalterrein met terrasjes met vuurkorven, foodtrucks met winterse specialiteiten, kleine theater- en muziekvoorstellingen, vuurshows en winterse straattheateracts met een warm gevoel. Het industriële decor van de fabriek krijgt een extra dimensie door de speciaal gemaakte lichtobjecten, lichtkunstwerken en projecties.

Winterse wonderen voor groot en klein
Wonderstroom is bij uitstek een familie-uitje. Het (straat)theater, de spektakelvoorstellingen, verhalen en muziek zijn verrassend en zeer toegankelijk voor alle leeftijden.

Avondshows
Vrijdagavond, 16 december, is er vanaf 21.00 uur de Jingle Bells Sing Along, met de Grandpa Nick Sessieband. Zing mee in een sfeervolle tent in de Machinefabriek in het Wonderstroom decor. Denk aan ‘Santa Claus is Coming to Town’ en ‘Jingle Bell Rock’. Natuurlijk komen ook Wham's ‘Last Christmas’ voorbij en ‘Feliz Navidad’ plus een vrolijke lading Nederlandse Kersttoppers.

Zaterdagavond, 17 december pakt Wonderstroom vanaf 21.00 uur uit met A Swingin’ Christmas Night. Een afwisselende, avondvullende, muzikale show met de Swinging Affair BigBand en verrassende acts in de sfeer van een Amerikaans nachtclub.

 Bezoek wonderstroom.nl

Wonderstroom Festival Vlissingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.