Gastvrijheid in de Pol: met Hans van Zetten


-advertentiepositie-



Gastvrijheid in de Pol: met Hans van Zetten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gastvrijheid in de Herberg met Turnverslaggever Hans van Zetten

"Hij staat! Ik sta! Ik ga helemaal uit m'n dak!" Met deze kreten is Hans van Zetten in heel Nederland beroemd geworden. Het zijn de gepassioneerde slotwoorden van het verslag dat hij voor de NOS deed van de gouden Olympische rekstokoefening van Epke Zonderland. Het fragment werd door meer dan 600.000 mensen bekeken en was het best bekeken fragment tijdens die Olympische Spelen van Londen op de website van de NOS.
Hans van Zetten was erbij toen Epke Zonderland en Sanne Wevers turngeschiedenis schreven op de Olympische Spelen. Als sinds 1986 is hij freelance verslaggever voor de NOS tijdens de belangrijke turnwedstrijden en ook bij andere takken van sport op de Olympische Zomer- en Winterspelen.

Op donderdag 15 december komt Hans van Zetten naar Diepenheim. In het kader van de serie ‘Gastvrijheid in de Herberg’ verzorgt hij een avondprogramma over zijn ervaringen als verslaggever, als turner en als coach. Hij lardeert zijn optreden in De Pol met videobeelden.
Een aantal meisjes van de Diepenheimse gymnastiekvereniging DGV werkt mee aan deze avond.

Voor de pauze vertelt Van Zetten over zijn passie voor de turnsport en over het goud van Epke Zonderland. Na de pauze spreekt hij over de Olympische Spelen en staat de gouden plak van streekgenote Sanne Wevers centraal.
Ook krijgen de aanwezigen volop gelegenheid vragen te stellen aan Hans van Zetten.

Donderdag 15 december 20.00 uur
Gastvrijheid in de Herberg
kosten € 7,50 (incl. kop koffie/thee). Kaarten aan de kassa of www.herbergdepol.nl
Meet & Greet met turnverslaggever Hans van Zetten
mmv de Diepenheimse Gymnastiekvereniging

 Bezoek www.herbergdepol.nl

Gastvrijheid in de Pol: met Hans van Zetten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.