Politiek in de Pol: Henk Krol (50+)


-advertentiepositie-



Politiek in de Pol: Henk Krol (50+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

HENK KROL (50PLUS) NAAR DIEPENHEIM
Oud versus jong bij ‘Politiek in de Pol’ op zondag 11 december

De lijsttrekker van ouderenpartij 50Plus, Henk Krol, is te gast in de volgende aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim op zondag 11 december, wanneer ook de Kerstmarkt in Diepenheim wordt gehouden. Henk Krol (66) presenteerde onlangs zijn kandidatenlijst, die volgens 50Plus moet zorgen voor ‘een revolutionaire verkiezingsuitslag’. Speerpunt van zijn partij is het ouderenbeleid.
Tweede gast is de Enschedese wethouder en loco-burgemeester Eelco Eerenberg (D66), die dit jaar werd uitgeroepen tot de beste Jonge Bestuurder van Nederland. Eerenberg (32) wordt geprezen voor zijn heldere manier van communiceren en voor zijn snelle oplossingen voor problemen rond bijvoorbeeld FC Twente.

In de aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen komen elke maand Haagse en regionale politici naar Diepenheim voor de politieke talkshow 'Politiek in de Pol’. In de vorige afleveringen waren onder andere Diederik Samsom (PvdA), Alexander Pechtold (D66), Sybrand Buma (CDA) en Henk Kamp (VVD) te gast. De presentatie is in handen van Diepenheimer Hans Verbeek. Ook voor het publiek is er gelegenheid vragen te stellen over actuele politieke kwesties.

De tiende editie van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 11 december vanaf 17 uur in Cultuurcentrum De Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon. Kaarten zijn te reserveren via www.herbergdepol.nl of telefonisch:

 Bezoek www.herbergdepol.nl

Politiek in de Pol: Henk Krol (50+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.