Salsafeest met live trio los dos en workshop


-advertentiepositie-



Salsafeest met live trio los dos en workshop

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Matinee Fin de Año 2016! Op zaterdag 17 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse Fin de Año Salsa Matinee! Dit keer op een zaterdag omdat de 4e zondag van de maand op Tweede Kerstdag valt.

Zoals jullie gewend zijn van ons wordt deze laatste editie van het jaar weer een spetterende afsluiting van het dansseizoen met live muziek door Septeto Trio Los Dos! Ook zal Edel Pozo Paizán een workshop Son Beginners geven voorafgaand aan het feest. En uiteraard zal Dj El Mulato de lekkerste muziek van het moment draaien. Kom dus gezellig naar Den Bosch en kom genieten op zijn Cubaans!

â–º PROGRAMMA:
- 16.00-17.00: workshop Son Beginners door Edel Pozo Paizán (Cuba Experiencia)
- 17.00-18.00: feest met Dj El Mulato
- 18.00-19.00: live Septeto Trio Los Dos
- 19.00-20.00: feest met DJ El Mulato
- 20.00-21.00: live Septeto Trio Los Dos
- 21.00-22.00: feest met DJ El Mulato

â–º WORKSHOP SON BEGINNERS:
Son is een authentieke Cubaanse muziekstijl en koppeldans, welke wordt gezien als de bron van de salsa. Son vindt haar oorspong in Santiago de Cuba. Wellicht het meest bekende Son liedje ter wereld is Guantanamera. Son wordt ook wel gezien als een Cubaanse “ballroom” dans, omdat het zich kenmerkt door gecontroleerde en elegante bewegingen. Er wordt contratiempo (op een andere tel) gedanst en hierdoor voelt het dansen doorgaans langzamer en gecontroleerder aan. Vaak wordt er door professionele dansers dan ook gekozen voor dit tempo als zij een salsa show geven. Regelmatig merken we dat mensen die eenmaal ervaring hebben met het contratiempo dansen daar de voorkeur aan gaan geven en dat zij beter leren de maat te voelen. Op salsafeesten worden veel Son liedjes gedraait. Hoewel men hier dus gewoon salsa op danst wordt het dansen van Son als “lekkerder” ervaren dan het dansen van salsa op deze Son liedjes. Het is zeker dus een meerwaarde om ook Son te leren dansen.

Graag van tevoren aanmelden voor de workshop. Als je zonder danspartner komt is aanmelden zeker noodzakelijk en deelname niet gegarandeerd (uiteraard gaan we wel ons best voor je doen).

Aanmelden kan via https://www.cubaten.nl/index.php/inschrijven

â–º DRESSCODE: Chique!!

â–º LOCATIE:
Brasserie De Gruyterfabriek
Veemarktkade 8 gebouw F
Den Bosch

â–º PRIJZEN:
Entree Feest: €15 p.p
Workshop + Entree Feest: €20 p.p
Gratis parkeren voor de deur.

De Brasserie serveert home-made Mojito's en snacks (broodjes).

 Bezoek www.cubaten.nl

Salsafeest met live trio los dos en workshop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.