1

Kerstmarkt tijdens het Winterfeest Frozen Fantasie




Kerstmarkt tijdens het Winterfeest Frozen Fantasie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het winkelcentrum van Putten wordt op zaterdag 17 december omgetoverd tot een winters decor. Dit jaar is het thema Frozen Fantasie en zullen o.a. Elsa & Olaf uit de film Frozen een bezoek brengen aan Putten. Voor de kinderen is er een speciaal winters ‘beleef & doe’ plein ingericht door KindCentrum Putten, volledig in het thema Frozen.

N.a.v. het kassucces van de film FROZEN, is er een grappige korte muziektheatervoorstelling 'Bevroren in 10 minuten' die tijdens de Puttense Winterfeest voor het winkelend publiek wordt gespeeld in Ijssalon De Parel.

Nieuw dit jaar en een Nederlandse primeur in het hartje van Putten is de Internationale Balloon Glow show met modelluchtballonnen. Een aantal kleurrijke radiografisch bestuurde modelballonnen zullen in het donker van de avond op het ritme van sfeervolle muziek nostalgisch worden verlicht.

Ook zullen er weer kunstenaars uit Putten e.o. ijsblokken carven tot fantastische ijssculpturen. En mogen kinderen zelf ook proberen hoe het is om een ijssculptuur te maken.

Als vanouds zal ook de kerstmarkt aanwezig zijn waar veelal kerst- en winterproducten te koop zijn en waar de inwendige mens ook uitstekend wordt verzorgd door middel van heerlijk vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk en glühwein.

Aan live muziek zal het ook zeker nu niet ontbreken. Op diverse locaties zijn er koren, bandjes en muzikanten die het nog gezelliger maken in het dorp. De vele sfeerverlichting, de livemuziek, de vuurkorven en de aanwezigheid van veel mensen zorgen voor een gezellige wintersfeer.

 Bezoek www.winkelcentrumputten.nl

Kerstmarkt tijdens het Winterfeest Frozen Fantasie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.