Undergroundkoor Boeuf Majeur zingt Misa Criolla




Undergroundkoor Boeuf Majeur zingt Misa Criolla

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 23 december, hartje zomer, zingt Boeuf Majeur een niet mis te verstane Caribische Kerstmis. In de CASCO-loods in Amsterdam Noord verheffen de zwoele koeien van Majeur hun stemmen in de ‘creoolse mis’ van Argentijnse componist Ariel Ramirez, spirituals van Moses Hogan en vele liederen meer. Een intercultureel openlucht-experiment onder golfplaten hemel, een zinderende Latin night in Noord, ter meerdere eer en glorie van El Niño, Maria y Jose.


Boeuf Majeur is het jongste en sappigste koor van Amsterdam, dat zich onder croquante leiding van Tristan Knelange heeft gespecialiseerd in curieus repertoire, onorthodoxe uitvoeringen, smeuïge flashmobs en loeiend harde afterparty’s. Elk concert is een nieuw nulpunt, de eerste stap in een muzikale guerilla die klassiek naar een ander publiek brengt. Podium en decor zijn onlosmakelijk verbonden met de performance, met het muzikale verhaal dat Boeuf telkens anders vertelt.


In een alternatieve avond vol Verlossing wordt de Komst bezongen, het nulpunt en het leven, en het Nieuwe nulpunt. Columbus en Christus, Buenos Aires en Bethlehem; Ariel Ramírez meets Moses Hogan meets Sally DeFord; een kerstnacht was nog nooit zo cultureel divers.


Arrangement 1: €30/€35|19:00|reserveren
Inclusief exclusieve dinner tickets! U geniet vóór aanvang van het concert van een paradijselijk diner van sterrenkoks Melchior en Madame Jeanette van CASCO.


Arrangement 2: €10/€15|20:30|reserveren of aan de deur
Exclusief exclusieve dinnertickets! Concert only. Na afloop van het concert schudt Boeuf haar billen in de salsabar, en schudt de salsabar haar kleurrijke mixjes. Denk Piña Colada, Cocobeach, Et Ceterum.


Meer informatie en reserveren op boeufmajeur.nl

 Bezoek www.boeufmajeur.nl

Undergroundkoor Boeuf Majeur zingt Misa Criolla
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.