1

The Feel at Home in The Hague Fair




The Feel at Home in The Hague Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

The Feel at Home in The Hague Fair op zondag 5 februari van 11:00 tot 17:00 uur in het Atrium Den Haag is het grootse evenement binnen de internationale gemeenschap rondom Den Haag. Een leuk uitje met je gezin is gegarandeerd. Mensen genieten van de unieke sfeer waarvoor de workshops, entertainment en 150 diverse standhouders zorgen.
Dit jaar viert de Feel at Home Fair haar 10de jubileum en daarom is er gekozen voor het thema ‘Kunst en Cultuur met uitvoeringen lokale professionele groepen, zoals Korzo en het Residentie Orkest. Ook zullen leerlingen van internationale scholen hun talenten laten zien.
De onlangs gerenoveerde Raadzaal in het Stadhuis zal worden gebruikt om een speciaal seminar programma over Onderwijsadvies te geven voor jong en oud. Er zijn weinig evenementen voor expats zoals The Hague Feel at Home Fair, die zo gemeentegericht is als deze. Standhouders kunnen kun standplaats online reserveren op www.feelathomeinthehague.com en ga naar Exhibitor Registration.
Wil je langskomen op zondag 5 februari? Ga dan vanaf 9 december 2016 naar www.feelathomeinthehague.com voor gratis kaartjes.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

The Feel at Home in The Hague Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.