1

Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 14




Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 14

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de internationale expositie EYE-CANDY 14 bij Galerie Anita Ammerlaan¸Markt 39 in Roosendaal. Tijdens EYE-CANDY 14 presenteren wij het professionele werk van 13 bijzondere kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De opening vindt plaats op zondag 29 januari van 13:30 tot 17:00. De Roosendaalse wethouder(o.a. van cultuur) Hans Verbraak zal om 14:30 de opening verrichten.

LIVE MUZIEK
De muzikale omlijsting tijdens de opening zal worden verzorgt door professioneel gitarist Remko Willems. Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock, Singer-Songwriter repertoire en ook Gipsy Jazz.

Wijnproeverij
Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen.

Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende 13 professionele kunstenaars:
Theresa Mueller (Amerikaanse fotograaf die in Duitsland woont), Kitty Meijering, Joseph Laureys (België), Nicole Kruimel-Rosselle, Ivonne Bom, Walter Leclair (België), Jozefien van Looy (België), Anita Ammerlaan, Ton Kalishoek, Jos Out, Marian Daems, Marjan Smit, Leo Gerritsen.

Expositie EYE-CANDY 14 is tot en met 16 april te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
De exacte agenda vindt u op: https://bit.ly/2ce7HPY

Op zondag 29 januari is het koopzondag en kunt u gratis parkeren in de parkeergarages in het centrum van Roosendaal. Op straat in het centrum dient wel betaald te worden!

Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 29 januari in onze galerie,
Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal

 Bezoek www.anitaammerlaan.com

Feestelijke opening internationale EYE-CANDY 14
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.