1

Kerstmarkt in 's Gravenzande


-advertentiepositie-



Kerstmarkt in 's Gravenzande

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef Kerst in ’s Gravenzande op 17 & 18 december.
“Op zaterdag 17 en zondag 18 december 2016 staan in de Langestraat, de Gravenstraat en op het Marktplein op beide dagen zo’n 60 kramen vol leuke Kerstartikelen opgesteld. De ondernemers bieden cadeauartikelen, kleding en sieraden voor de feestdagen aan, maar natuurlijk zijn er ook poffertjes en oliebollen verkrijgbaar. De Kerstman en zijn 2 lieftallige elfjes komen uiteraard op bezoek en maken hun ronde tussen de kerstkramen door.
Ook voor de jeugd is genoeg te doen. Rondom de Kerstboom op het Marktplein kunnen de jongste bezoekers baantjes trekken op de ijsbaan. Je schaatsen kun je thuislaten, deze zijn ter plekke beschikbaar. Een lekkere kop chocomelk is natuurlijk verkrijgbaar op de aanliggende terrassen. Ook de oudere jeugd komt aan bod, voor hen staat er een stoere sneeuwbordsimulator en een 15 meter lange sleebaan op het Marktplein. Voor de kleinste bezoekers is er een leuke ijsbaan en u kunt genieten van live muziek in de straten van het Centrum.
De winkeliers in het Centrum van ’s-Gravenzande grijpen de Kerstmarkt aan om niet alleen op zaterdag maar ook op zondag hun deuren te openen voor uw Kerstinkopen. De Kerstmarkt wordt op 17 december gehouden tussen 10.00 en 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 Bezoek www.koopstadaanzee.nl

Kerstmarkt in 's Gravenzande
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.