Kerst in Houtwijk




Kerst in Houtwijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het wordt weer de gezelligste tijd van het jaar. De ondernemers en het wijkberaad uit Houtwijk en Florence Houthaghe bieden u in samenwerking met De Uithof en Manege De Wildhoef een heerlijk dagje met allerlei activiteiten aan op zaterdag 17 december.

De hele dag is er van alles te beleven. Om 9 uur starten we voor de deur bij Houthaghe onder de luifel met een gezellig kerstontbijt. Binnen bij Houthaghe kunt u daarna genieten van onder meer het Zeemanskoor en een Kerstrommelmarkt.

De kinderen kunnen ondertussen buiten sneeuwballen gooien, knutselen in de Kerst kidshoek of een mooie glittertattoo laten maken. Manege De Wildhoef verzorgt in de namiddag ponyritjes voor de allerkleinsten. Uiteraard wordt er voor papa en mama een glaasje gluhwein geschonken.

Tussen 2 en 3 uur 's middags kunt u deelnemen aan de Kerstbingo waarbij u kans maakt op één van de prachtige Kerstprijzen en tegelijkertijd een goed doel support. Een bingokaart kost namelijk slechts 1 euro en de opbrengst wordt besteed aan leuke dagbestedingen voor de bewoners van het zorgcentrum. Voorverkoop bij de giftshop, slijterij Alsems en Kalisvaart.

Bij zorgcentrum Houthaghe:
09.00u: Ontbijt onder de luifel
10.30u: Optreden Zeemanskoor
11.00u: Start Kerstmarkt in het restaurant/zithoek
13.30u: Optreden Ronnie Ronaldo met Kerstrepertoire
11.00u: Doorlopende loterij
15:00u: afsluiting activiteiten binnen Houthaghe

Aan de Hildokroplaan:
11.00u: Kids activiteiten en Kerstmarkt
- Sneeuwballen gooien met De Uithof
- Kerst Kidshoek
- Kerstdraaiorgel
- De Kerstman op bezoek
14.00u - 15.00u: Kerstbingo
15.00u - 17:00u: Ponyrijden met Manege De Wildhoef
(tussen Blokker en Houthaghe)

 Bezoek www.facebook.com

Kerst in Houtwijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.